Leuke woon blogs

Altijd al alles over wonen willen weten? Bij deze blogs kun je méér woon inspiratie opdoen.

Lezen over wonen doet de tijd vliegen. Tegenwoordig lezen we veel op mobiel, tablet en desktop en maar zelden komt de papieren pers er  aan te pas.  Ik wil je graag een aantal blogs voorstellen. welke allen over wonen gaan. Blogs worden vaak geschreven door jij en ik, gewone mensen duw welke midden in het leven staan. Ze ervaren de woonmode zoals de gemiddelde consument staat tegenover het inrichten van hun huis.  Zo zijn er mensen die de complete verbouwing van hun huis documenteren van de sloop tot het weer opbouwen en dan de finsihing touch, de kerst op de taart is toch wel het inrichten.

Waar gaat het over?

Veel van onderstaande blogs gaan over raam decoraties zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, maar ook over de bijvoorbeeld hoe je je huis veiliger kunt maken. Wat is de beste zonwering voor jouw situatie of welke vloer kan ik het best kiezen. Je leest er alles over nieuwe producten. Mensen bespreken deze of vertellen waar je deze volgens hen het best kunt kopen. Nieuwe uitvindingen komen aan bod. Ze vertellen over make overs en over verbouwingen.  Ook lees je over trends die komen gaan enz. Je kan er dus je voordeel mee doen.

 

Woon blogs:

We hebben hieronder een opsomming gemaakt van een aantal woonblogs. Ze staan op alfabetische volgorde onder elkaar.  Veel leespezier